Podcast sorozat és új szegedi lokáció

Hosszú ideje foglalkoztat minket, hogy mi mindent szeretnétek megtudni a kripto devizákról.

Ehhez kapcsolódóan fogtunk össze a Showcast Media és az Őrültech podcast csapatával, hogy találjunk olyan módot a legfontosabb kérdések átbeszélésére, ami mindenkinek közérthető és könnyen fogyasztható lesz.

Ennek érdekében született meg az Őrültech podcast Kripto különkiadása!

A 10 részes sorozatban az iCoin csapatával is találkozhattok, de sok olyan kérdést járnak körül a fiók, amik viszont már tőletek érkeztek, mint kérdések! Hallgassátok meg ti is, ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek a teljes sorozatot.

Miért született meg a Kripto podcast sorozat?

2021 volt azaz év, amikor újabb városban jelent meg az iCoin ATM hálózat.

Egy kiváló partnerrel, az új ATM a szegedi Novotel Hotelben kapott helyet, ahol 0-24 órában, a hét minden napján elérhető az ATM a 6721 Szeged, Maros u. 1. szám alatt.

Ennek apropóján kerestünk olyan partnert, aki a szegedi közösség tagja, érti és érzi a kriptovaluták fontosságát. Nagy öröm volt számunkra, hogy az Őrültech podcast csapata vállalta a közös munkát velünk!

Kripto kisokos podcast sorozat epizódjai

#Ep 1. – Mi is az a kripto?

 

Bemutatkozik az Őrültech kripto különkiadása az iCoin.hu támogatásával. Az első részben Csongi és Geri arra keresi a választ Hajagos Péter segítségével, hogy mi is a kripto? Hogyan lesz egyáltalán ára? Frigyes pedig már úgy is tud mindent.

 

#Ep 2. – Mire jó a kripto?

 

Az Őrültech kripto különkiadásának második részében az iCoin.hu társalapító ügyvezetőjével, Hajagos Péterrel beszélgettünk arról, hogy napjainkban mire használhatóak fel a kriptodevizák. Alaposan kiveséztük a hírhedt, történelmi pizzavásárlást is, miközben Frigyes önbizalma cseppet sem ingott meg.

 

#Ep 3. – Kripto kereskedés

 

Az Őrültech kripto különkiadásának harmadik részében Hajagos Péterrel, az iCoin Network társalapító-ügyvezetőjével jártuk körül, hogy hogyan érdemes kereskedni a kriptodevizákkal. Emellett arra is kitértünk, milyen szempontok mentén érdemes befektetni a pénzünket. Frigyes töretlen magabiztossága még mindig tart.

 

#Ep 4. – Kripto sztorik

 

2022 első iCoin.hu Kripto különkiadásában az Őrültech stábja arról értekezett, mi köze van Elon Musknak a kriptodevizákhoz, illetve hogyan fordulhat elő, hogy valaki egy tweettel befolyásolhatja az árfolyamokat. Könnyed kripto sztorizgatás következik – Frigyes meg még mindig magabiztos.

 

#Ep 5. – Kriptotárcák

 

Ezen a héten a kriptotárcák működéséről faggattuk Hajagos Pétert, az iCoin.hutársalapító-ügyvezetőjét. Mi az a meleg tárca? Mitől más a hardver tárca? A kriptót töltjük le a tárcára, vagy valami egészen mást?

 

#Ep 6. – iCoin kriptoautomaták

 

A legújabb kripto különkiadásban újra Hajagos Pétert, az iCoin.hu társalapító-ügyvezetőjét kérdeztük arról, hogy hogyan használhatóak az iCoin kriptoautomatái. Végigvettük a vásárlási folyamatot lépésről lépésre, illetve nyereményjátékot is hirdettünk: a fődíj egy Ledger Nano S kriptotárca.

 

#Ep 7. – Az iCoin sztori

 

Múlthéten a kripto ATM-ek működését, most viszont az iCoin Network kialakulásának történetét ismertük meg közelebbről az Őrültech kripto különkiadásában. Hajagos Péter, a hálózat társalapító-ügyvezetője a kezdetekről beszélt, illetve arról, hogy az ügyfélszolgálatot mindennél komolyabban veszik.

 

#Ep 8. – Kriptoadózás

 

Az Őrültech legújabb kripto különkiadásában Hajagos Péterrel, az iCoin.hu társalapító-ügyvezetőjével arról beszélgettünk, milyen adóügyi következményei lehetnek a kriptodevizákkal való kereskedésnek.

 

#Ep 9. – NFT-k

 

Az e heti Őrültech kripto különkiadásban az NFT-k világában merültünk el. Ebben az epizódban megtudhatjátok, hogy egyáltalán mi az az NFT és ennek milyen haszna van a valóságban. Az biztos, hogy a srácoknak nincs egységes véleményük a legújabb kriptoőrületről.

 

#Ep 10. – Ti kérdeztétek, kripto kérdések

 

Végéhez ért az Őrültech kripto különkiadása. Az utolsó részben az iCoin Network társalapító-ügyvezetője, Hajagos Péter válaszolt a kérdéseitekre, illetve mi is megosztottuk a véleményünket a kriptodevizákkal kapcsolatos paradigmaváltással kapcsolatban.

Tegyél egy próbát és legyen neked is kriptód!

Gyere el, a Novotel Hotel és a legújabb ATM-ünk non-stop nyitva van és vár téged is!

Oszd meg ismerőseiddel!

// További cikkek

NFT Scam: amit nem akarsz kipróbálni

A kriptovaluták világában túlságosan elterjedtek a csalások. A számtalan csalás miatt egyre nehezebb elkülöníteni a legitim projekteket a csalásoktól. Ez különösen igaz a nem helyettesíthető

Kripto és a celebek

Talán nem meglepő, hogy a kriptovaluták legelső alkalmazói jellemzően a technológiában jártas emberek voltak, akik tovább láttak az aktuális gazdasági rendszeren. Őket gyakran követik azok